Buscar
  • planestiuejat

Andrea Motis o Pedro Guerra seran al Planestiueja’t de les Planes d’Hostoles


Aquesta tercera edició, basada en el número 7, vol esdevenir el festival d'estiu de la Garrotxa, i se celebrarà tots els dissabtes del 7 de juliol al 25 d'agost, amb l'actuació, entre d'altres d'El Pot Petit, Manu Guix, Pep Sala o Tomeu Penya.


Avui s’ha presentat a la sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona el festival de les Planes d’Hostoles Planestiueja’t, amb la participació de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles i la Fundació Albert Bosch. El Planestiueja’t inclourà actuacions d’El Pot Petit; Sara Terraza & The Black Sheep; Manu Guix; Pep Sala; Pedro Guerra; Andrea Motis; i Tomeu Penya, i tindrà lloc tot els dissabtes del 7 de juliol al 25 d’agost.


El vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira ha destacat que "el festival té un cartell de luxe, amb un denominador comú: la qualitat. L’altra virtut de Planestiueja’t és que té lloc a la i no a la Costa Brava ni al Pirineu, on es concentren els festivals d’estiu". El batlle de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, ha valorat el festival tot afirmant que «el programa de Planestiueja’t és eclèctic: tothom hi trobarà una proposta que li agradarà. Durant el dia els visitants podran gaudir del municipi, l’entorn i la gastronomia, i al vespre participar en els concerts". El festival recollirà fons pel càncer infantil, de la mà de la Fundació Albert Bosch, que amb un conveni a través de l’Hospital de la Vall d’Hebron, rehabilitaran la planta d’oncologia infantil.

Les entrades dels concerts es posen aquest dimarts a la venda a través del web de Turisme Garrotxa. Els preus van dels 7 euros fins als 18 euros a taquilla. També hi ha descomptes si es compra de forma anticipada.


Llegeix l'article a Nació Garrotxa

11 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles