Buscar
  • planestiuejat

Cap de setmana de concerts

MÉS DE 1.000 PERSONES VISITEN EL PLANESTIUEJA’T


Les actuacions de Pedro Guerra i El Pot Petit aquest cap de setmana han reunit més de mil espectadors


Primer va ser dissabte, quan el canari Pedro Guerra va reunir prop de 250 persones a la Torre dels Til·lers en un concert més únic que mai. Es tractava de la preestrena en exclusiva d’un dels discs que el va consagrar com a músic, Golosinas. Editat l’any 1995, més de vint anys després, Guerra l’ha revisitat i hi ha incorporat tot el bagatge personal i musical per fer-lo encara més rodó. Va escollir Les Planes d’Hostoles per a fer-ho i el públic, més receptiu que mai, li va saber agrair amb llargs aplaudiments i corejant les seves cançons. Ell, per la seva part, va saber donar el millor de si mateix en un concert que, a l’inici, va patir un petit retard per l’amenaça de pluja però que, finalment, es va poder celebrar. Una veu càlida com poques per a una nit d’estiu al Planestiueja’t.


El segon concert, el d’El Pot Petit, era molt esperat perquè s’havia hagut d’ajornar a causa de la pluja a principis del mes de juliol. Presentaven el disc A l’aventura, en una gira que els està portant per tot Catalunya amb un èxit rotund. En aquesta ocasió el concert també es va acompanyar d’una ‘family fest’ amb inflables, jocs i activitats aquàtiques per a la mainada. L’actuació no va deixar ningú indiferent i les més de 700 persones van poder escoltar i gaudir de les cançons dels tres treballs que ha publicat el grup. Al final del concert, la banda va estar una bona estona signant samarretes, cd’s, pòsters i els nens i nenes van sortir encantats d’una matinal perfecta.


La propera cita del Planestiueja’t serà el dissabte 18 d’agost, amb l’actuació de la trompetista i cantant Andrea Motis que vindrà en formació de quartet. Serà a 2/4 d’11 de la nit, al restaurant la Curenya. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Albert Bosch per a la reforma de la planta d’oncologia infantil de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Aquesta és la primera vegada que el festival aposta per un concert solidari.


Les Planes d’Hostoles, 12 d’agost de 2018

20 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles