Buscar
  • planestiuejat

El concert solidari. Lliurament de la recaptació

L'Ajuntament de les Planes d'Hostoles, a través de la Fundació Albert Bosch, dona 5.898€ a La Vall d’Hebron per a lluitar contra el càncer infantil


La Fundació Albert Bosch de Noel Alimentaria, que té per objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a malalties infantils, ha oficialitzat la donació de 5.898€ euros a l’Institut de Recerca de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. L’acte s’ha celebrat a les instal·lacions de Noel Alimentaria i ha comptat amb l’assistència de la Presidenta de la Fundació Albert Bosch, Anna Bosch, l’alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, i el Director Gerent de la Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez, entre d’altres representants de la companyia, el consistori i el centre hospitalari.

La suma recaptada s’ha aconseguit gràcies a la solidaritat de les quatre-centes persones que van assistir al concert d’Andrea Motis en el marc del Festival Planestiueja’t, celebrat el 18 d’agost de 2018 a Les Planes d’Hostoles. Entre tots els assistents s’ha assolit la xifra de recaptació de 5.898€, que es destinaran a projectes de recerca per a lluitar contra el càncer infantil.

Aquesta donació, forma part de les diferents aportacions periòdiques que gestiona la Fundació Albert Bosch, a través dels convenis de col·laboració amb l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron (VHIR).D'esquerra a dreta, Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d'Hostoles, Dr. Vicenç Martínez, director gerent de Vall d'Hebron i Anna Bosch, presidenta de la Fundació Albert Bosch


La Fundació Albert Bosch i Vall d’Hebron

L’any 2004 NOEL ALIMENTARIA S.A.U., creient en la necessitat d’aportar valors a la societat, va decidir crear la FUNDACIÓ ALBERT BOSCH, dedicada a la col·laboració en projectes de recerca mèdica infantil.

La Direcció de l’empresa va fundar aquesta entitat en memòria de qui fou el seu gran impulsor, Albert Bosch i Sala, pare de l’actual directora general de Noel Alimentaria i presidenta de la fundació Anna Bosch i Güell.

La Fundació Albert Bosch té com a objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general contribuir al benestar social de les persones durant tota la seva vida.

La Fundació vol ser una entitat de referència en el suport a la investigació directa i investigació translacional al costat del pacient, aconseguint així que totes les millores obtingudes se li puguin aplicar ràpidament.


Sobre Noel Alimentaria

Noel Alimentaria és una empresa familiar de quarta generació especialitzada en la producció i distribució de pernil cuit, curat i serrà, d’embotits, carns fresques i plats preparats tant pel mercat nacional com l’internacional. Amb una facturació de 2017M€ al 2015, prop de 1000 treballadors i 10 plantes productives, s’ha convertit en una de les principals empreses espanyoles d’elaborats carnis.

Present a la totalitat de la gran distribució i amb activitat a més de 55 països, el repte de la companyia passa ara per mantenir la seva aposta per la innovació i continuar guanyant presència tant al mercat nacional com a l’exterior.

101 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles