Buscar
  • planestiuejat

El darrer concert. Tomeu Penya

TOMEU PENYA CLOU EL CICLE DE CONCERTS DEL PLANESTIUEJA’T


La tercera edició de festival d’estiu de la Garrotxa ha comptat amb un cartell d’excepció


Tres anys han hagut de passar per consolidar el Planestiueja’t i convertir-lo en el festival d’estiu de la Garrotxa. En aquest 2018 s’ha apostat per una imatge gràfica que identifiqués el festival i que li donés la projecció necessària per després difondre’l a través de les xarxes i els mitjans i que l’ha donat a conèixer a un públic molt més nombrós.

Això s’ha traduït en el fet que prop de 3.000 persones han passat aquest 2018 pel festival per veure concerts d’estils molt diversos perquè, aquesta, també ha estat una de les característiques del festival: l’eclecticisme. Des dels seus inicis el Planestiueja’t ha procurar cobrir les necessitats culturals d’un públic ben divers.

Han estat set concerts que han comptat amb músics consolidats com el mallorquí Tomeu Penya; artistes mediàtics com Manu Guix; artistes emergents com la jove Sara Terraza; músics que presentaven noves gires com Pedro Guerra; d’altres que presentaven nou disc com El Pot Petit; artistes que feien gires petites com Pep Sala o artistes amb gran projecció internacional com Andrea Motis.

Precisament aquest darrer concert, el d’Andrea Motis, era la primera experiència del festival en la organització de concerts solidaris i ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Albert Bosch, dedicada a la investigació i recerca del càncer infantil.

Tomeu Penya presentava ahir a la nit el seu disc ’50 cançons’, una tria d’aquells temes més representatius de la seva carrera professional, que va entusiasmar al públic assistent. El concert, previst per finals d’agost, es va haver d’ajornar a causa de la pluja però les entrades s’havien exhaurit setmanes abans. Amb el so inconfusible de Ses Illes, es va posar el punt final a dos mesos de concerts a Les Planes d’Hostoles.


Les Planes d’Hostoles, 16 de setembre de 2018

33 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles