Buscar
  • planestiuejat

El Planestiueja't més solidari

Amb la finalitat d'ajudar a la Fundació Albert Bosch, el Planestiueja't se suma a un nou projecte solidari


La Festa Familiar d'aquest dissabte 10 d'agost, que comptarà amb les actuacions d'El Pot Petit i Reggae Per Xics, a més de tallers, castells inflables, etc. és també una festa SOLIDÀRIA. La recaptació íntegra del concert anirà destinada a la investigació i recerca del càncer infantil dins l'Hospital Vall d'Hebron, gràcies a la col·laboració existent entre aquest hospital de referència i la garrotxina Fundació Albert Bosch.


És el segon any que el festival compta amb un concert solidari i la segona vegada, també, que ho fa amb aquesta fundació. Aquest any, la recaptació de la festa familiar es destinarà a un nou projecte en el que treballa Vall d'Hebron. En l'actualitat, existeixen estudis que aporten dades concretes dels aspectes psicosocials que repercuteixen a la qualitat de vida i benestar emocional del pacient pediàtric supervivent de càncer.


Emmarcats dins els projectes d'excel·lència del servei, l'equip de psicooncología comparteix la inquietud i preocupació en reforçar el seguiment en totes les etapes del procés mèdic dels pacients pediàtrics afectats de càncer per poder identificar quins aspectes interfereixen a la seva qualitat de vida i dirigir l'atenció psicològica a ells per poder suavitzar l'impacte d'aquests, sempre en la mesura que sigui possible.


Es treballa en l'elaboració d'un protocol estandarditzat (Proyecto de Investigación en Fase de Evaluación por el CEIm H Vall d'Hebron) que permetrà detectar els mecanismes per afrontar que influeixen en l'adaptació durant el procés mèdic i identificar quines son les àrees psicosocials del pacient més afectades i que incideixen negativament la seva qualitat de vida. La informació obtinguda afavorirà una intervenció global centrada en l'adaptació del pacient durant el procés mèdic i posteriorment en una rutina normalitzada en el context escolar i social.


Les Planes d'Hostoles, 7 d'agost de 2.019

15 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles