Buscar
  • planestiuejat

El primer concert. El Pot Petit

LA PLUJA, PROTAGONISTA DEL PRIMER DIA DEL PLANESTIUEJA’T


La intensa precipitació caiguda aquest dissabte obliga als organitzadors a cancel·lar el concert d’El Pot Petit, tot i que properament s’anunciarà nova data.


Les previsions meteorològiques ja havien anunciat un dissabte mogut però, tot i així, el primer dia del Planestiueja’t ha començat segons el previst, a les 11 del matí, amb una ‘family fest’ que s’havia d’allargar fins a les 7 de la tarda quan tindria lloc el concert.


Amb un públic vingut de diversos punts del territori català i amb més de 500 entrades venudes, les activitats per a la mainada amb inflables i jocs s’han desenvolupat amb molt d’èxit a l’allotjament rural El Llober, un indret ideal per a les famílies i per acollir l’esperat concert d’El Pot Petit que, a més de fer girar el seu nou disc ‘A l’aventura’, també posava a la venda en primícia les noves samarretes coincidint amb l’actuació al Planestiueja’t.


Ha estat a les 16.30h quan ha començat a ploure amb intensitat i les previsions indicaven que la precipitació s’allargaria fins després de l’inici del concert. Una hora més tard, l’ajuntament de les Planes d’Hostoles, organitzador del festival, ha decidit anunciar la cancel·lació del concert deguda a les intenses pluges. A través de les xarxes socials i de la pàgina web del festival s’ha anunciat que, d’una banda, s’està buscant nova data pel concert i, de l’altra, que es retornaran els diners de les entrades a tots els usuaris. Aquells que hagin comprat les entrades online, rebran la devolució al compte bancari que van facilitar en el moment de la compra i, aquells que les van adquirir físicament, es podran dirigir a l’ajuntament de Les Planes d’Hostoles on se’ls reemborsarà l’import de l’entrada.


El proper concert del Planestiueja’t, el festival d’estiu de la Garrotxa, tindrà lloc el proper dissabte 14 de juliol, amb el concert de Sara Terraza & The Black Sheep, a les 22.30h., al Flors i Cafè ‘Les Voltes’, a la plaça Nova, de les Planes d’Hostoles.


Les Planes d’Hostoles, 7 de juliol de 2018

88 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles