Buscar
  • planestiuejat

El quart concert. Pep Sala

PEP SALA, UN CONCERT PER AL RECORD

Ple absolut per veure la proposta més acústica i íntima de Pep Sala


Tres-cents persones es van aplegar aquest dissabte al Mas El Siubès per gaudir del ‘Bàsic’ la proposta musical més acústica i íntima de l’osonenc Pep Sala. Un concert que tancava la petita gira de tres úniques actuacions d’aquest espectacle i que va emocionar el públic del Planestiueja’t.

Acompanyat a l’escenari només d’un músic i combinant guitarra i piano, Sala va fer un repàs a la seva discografia tant de l’etapa en solitari, com de la de Pep Sala & la Banda del Bar i del mític grup dels noranta, Sau. Precisament un dels moments més emotius es va produir quan va interpretar el conegut tema ‘Boig per tu’ que es va guanyar l’ovació i els aplaudiments del públic.

Un concert rodó, amb l’esperit que sempre ha volgut transmetre el festival, amb una selecció musical molt encertada, la proximitat amb l’artista i enmig de la natura.


La propera cita del Planestiueja’t serà el dissabte 11 d’agost, amb la visita de Pedro Guerra, a la Torre dels Til·lers, amb la preestrena en exclusiva de la seva gira ‘Golosinas 2018’, recuperant i revisitant el que fou el primer disc en solitari del músic canari.


Les Planes d’Hostoles, 4 d’agost de 2018
22 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles