Buscar
  • planestiuejat

El segon concert. Sara Terraza & The Black Sheep

SARA TERRAZA & THE BLACK SHEEP, L’APOSTA EMERGENT


La jove cantant santcugatenca és la aposta pels artistes emergents d’aquest any al festival Planestiueja’t


Cinc-centes persones han visitat aquest dissabte Les Planes d’Hostoles, per veure en directe el concert de Sara Terraza & The Black Sheep, al ‘Flors i Cafè Les Voltes’ del municipi garrotxí, en el marc del festival Planestiueja’t. Terraza, amb només 21 anys i després de participar com a solista en el concurs televisiu ‘Oh, Happy Day’, va pujar a l’escenari per presentar el seu primer treball en solitari acompanyada dels The Black Sheep. Una veu potent i encisadora que es va saber posar el públic a la butxaca.


Proper concert

El proper concert del Planestiueja’t, el festival d’estiu de la Garrotxa, tindrà lloc el dissabte 28 de juliol, amb Manu Guix, a les 22.00h., a l’Hotel Can Garay, de les Planes d’Hostoles. Guix, després de cinc anys de silenci discogràfic, vindrà a presentar el seu nou disc ‘Després de tot’. Les entrades són a la venda al web de Turisme Garrotxa, a l’ajuntament de Les Planes d’Hostoles, a la llibreria Sala i a l’estanc merceria Irene.


Nova data pel concert d’El Pot Petit

Després que la setmana passada s’hagués de suspendre el concert d’El Pot Petit a causa de la pluja, ja us podem anunciar que tenim nova data. Serà el diumenge 12 d’agost, d’11 a 12 del matí, a la Torre dels Til·lers i, tot seguit, el grup signarà samarretes, cartells, cd’s,... A més, a partir de les 10 del matí ja hi haurà instal·lades activitats per a la mainada com ara inflables i jocs i, acabat el concert, també hi haurà activitats aquàtiques! Així que imprescindible portar tovallola i banyador. Les entrades ja són a la venda i l’accés als menors de fins a 5 anys és gratuït.

Les Planes d’Hostoles, 15 de juliol de 2018


9 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles