Buscar
  • planestiuejat

El tercer concert. Manu Guix

LA MÀGIA, PROTAGONISTA DEL TERCER DIA DEL PLANESTIUEJA’T

El cantant Manu Guix i la seva banda van venir al festival a presentar el seu darrer disc en una nit màgica

L’hotel Can Garay va ser l’escenari on va actuar ahir el cantant Manu Guix i la seva banda. Amb un ple absolut, el públic va poder gaudir de les cançons del darrer disc de Guix que, després de cinc anys de silenci discogràfic, ha tornat a l’actualitat musical amb el ‘Després de tot’. Un disc que transmet vitalitat i optimisme i que es mou sense problemes entre el pop i el soul i que compta amb la producció conjunta de Guix i de Roger Rodés, tots dos fundadors de Medusa Estudio.


Aquest esdeveniment musical serà recordat pels assistents com una nit màgica, en un espai magnífic, acompanyats de la música i les lletres de Manu Guix i sota l’atenta mirada d’una lluna plena que va presidir tot el concert. En definitiva, l’esperit del Planestiueja’t: experiències musicals úniques en entorns singulars que omplen els sentits i ens fan somiar.


La propera cita del Planestiueja’t serà el proper dissabte 4 d’agost, amb el concert que oferirà Pep Sala, al Mas El Siubès, on farà un dels tres únics concerts amb el ‘Bàsic’, la proposta més acústica i íntima del músic vigatà.


Les Planes d’Hostoles, 28 de juliol de 201835 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles