Buscar
  • planestiuejat

Presentació del festival Planestiueja’t de les Planes d’HostolesAvui s’ha presentat a la Ferran Agulló de la Diputació de Girona el festival de les Planes d’Hostoles Planestiueja’t, amb la participació de la Diputació de Girona, l’ajuntament de Les Planes d’Hostoles i la Fundació Albert Bosch.


El Planestiueja’t inclourà actuacions d’El Pot Petit; Sara Terraza & The Black Sheep; Manu Guix; Pep Sala; Pedro Guerra; Andrea Motis; i Tomeu Penya. I tindrà lloc els dissabtes del 7 de juliol al 25 d’agost.


El vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira ha destactat que «el festival té un cartell de luxe, amb un denominador comú: la qualitat. L’altra virtut de Planestiueja’t és que té lloc a la i no a la Costa Brava ni al Pirineu, on es concentren els festivals d’estiu.»

L’alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, ha valorat el festival afirmant que «el programa de Planestiueja’t és eclèctic: tothom hi trobarà una proposta que li agradarà. Durant el dia els visitants podran gaudir del municipi, l’entorn i la gastronomia, i al vespre participar en els concerts.»


El festival recollirà fons pel càncer infantil, de la mà de la Fundació Albert Bosch, que amb un conveni a través de l’Hospital de la Vall d’Hebron, rehabilitaran la planta d’oncologia infantil.


26 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles