Buscar
  • planestiuejat

Presentació del festival. PLANESTIUEJA'T 2019

Torna el Festival d’Estiu de la Garrotxa en la seva quarta edició

Avui davant els mitjans fent la presentació del festival amb la façana de l'Hotel Can Garay darrera nostra

Avui s’ha presentat la que serà la quarta edició del festival Planestiueja’t. Per a fer-ho s’ha escollit l’hotel Can Garay, una de les localitzacions on tindran lloc dos dels concerts. La natura, la tranquil·litat i la bona gastronomia, estan assegurades i la música, la posem nosaltres. Concerts tots els dissabtes dels mesos de juliol i agost en indrets molt pintorescos que faran que l’experiència d’escoltar música sigui quelcom inoblidable.

En les tres anteriors edicions hem comptat amb artistes com Catarres, Pep Poblet, Adrià Puntí, Albert Pla, Pedro Guerra o Manu Guix. Pel 2019, fem també propostes eclèctiques que tinguin en compte els diferents públics i els diferents estils sempre amb el denominador comú de la qualitat.


L'alcalde de Les Planes d'Hostoles, Eduard Llorà, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Soler

L’edició d’enguany arriba en clau femenina perquè dins de la programació hi trobareu una forta presència de dones com el trio The Sey Sisters i les seves potents veus o les cantants Beth o Judith Neddermann que donaran el to més melòdic a les nits d’estiu.

A més, el Planestiueja’t d’aquest any compta amb propostes musicals amb uns estils ben definits. D’una banda, les The Sey Sisters ofereixen un viatge musical que transcorre des del gòspel fins a la música africana; el cantautor català Quimi Portet, ens aproxima al rock galàctic; la GiOrquestra ens ofereix músiques de pel·lícula amb el magnífic so d’una orquestra simfònica; Dani Nel·lo amb els ‘saxofonistas salvajes’ ens transporta al jazz més visceral i, finalment, pel públic familiar hem preparat l’espectacle ‘El Rey León’ i els concerts d’El Pot Petit i Reggae per Xics.


Joan Soler, regidor de Cultura; Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d'Hostoles i Mireia Canal, en representació de la Fundació A. Bosch (d'esquerra a dreta)

Aquest any tornem a comptar amb la Fundació Albert Bosch, que dedica els seus esforços a la investigació de malalties infantils en col·laboració amb l’hospital Vall d’Hebron. La recaptació obtinguda de la festa familiar que hem preparat pel dia 10 d’agost amb actuacions musicals, inflables, tallers, etc. anirà íntegrament per la fundació.

Com ja vam fer en l’edició passada, trobareu tota la informació del festival a la pàgina web i les xarxes socials del Planestiueja’t.


Esperem que gaudiu del festival!

Les Planes d’Hostoles, 18 de març de 2019149 vistas

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

ORGANITZADOR

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© Panestiueja't 2019, Ajuntament de les Planes d'Hostoles